Crescent Elly 9vxl 51cm Silver 2021 Elcykel Hybrid

Crescent Elly 9vxl 51cm Silver 2021 Elcykel Hybrid billigt på nätet ✓ Produkter av hög kvalitet ✓ Passa på att köpa kvalitetselcyklar på rea ✓ Du köper Crescent Elly 9vxl 51cm Silver 2021 Elcykel Hybrid hos Elcykelvaruhuset.se

Crescent elly är en lätt och smidig pendlarcykel med ram av aluminium och sportigt avslappnad geometri. det ger en avslappnad men effektiv sittställning. elcykeln är utrustad med en mittmotor i vevpartiet?:

Endast 22 995 kr
 

Relaterade produkter

Specialized Turbo Levo L

Specialized Turbo Levo L
64 990 kr

Vi kan nu fastslå att det här med att cykla med elassistans i skogen inte längre är en fluga. Det är ett nytt sätt att hoja, att träna, att cykla längre, att cykla oftare, att ha möjlighet att hänga med polare, att mångdubbla antalet höjdmeter... ett nytt sätt att ha kul. Turbo Levo 29 bygger på den legendariska stigmaskinen Stumpjumper FS, fast här då med helintegrerad elmotor och batteri. Aluminiumram med invändig vajerdragning, genomgående hjulaxlar, integrerad elmotor och batteri, samt med 150 mm fjädringsväg fram och bak.Ramen är specialbyggd för elmotor och bygger på det välrenommerade FSR-länkaget. Utrustad med pålitliga delar som 1x12 drivlina från SRAM, höj-/sänkbar sadelstolpe och lättrullande 29"-hjul som är tubeless-ready. Plus SWAT verktyg och flaskställ. Elsystemet med den nya Specialized 2.1-motorn kan generera upp till hela 410% kraft mot vad du själv trycker in. Motorn är liten och lätt, mot föregångaren 15% mindre och 11% lättare, men trots det är den både stark och tyst. Hela hojen och inte minst den cykelbara känslan gör Turbo Levo av modell 2021 till en dröm för trailcykling. Uppe lättillgängligt framtill på ramen hittar vi Connect Unit (eller ?TCU?), som är mer än bara en On/Off-knapp - det är hjärnan på cykeln. Här ser du via LED-lampor aktuell kraftinställning och batterinivå. Även begåvad medRide Mode-reglage på styret med +/- knappar. Ekipaget har annars Bluetooth och ANT+ som du parar ihop med din smartphone och med Mission Control Appen styr, ser all data och gör inställningar med. Se gärna video för demo. HelintegreratM2 batteri med 500Wh som ger tillräckligt med kraft för att ha elassistans under riktigt långa pass.

Scott Aspect Eride 950 2020 M

Scott Aspect Eride 950 2020 M
32 990 kr

Beprövad elassisterad kraft på en ram som är känd för sin komfort och smidighet på såväl ojämnt underlag som enklare stigar. Låter som ett recept för succé kan vi tycka! Aspect-serien från Scott har under alla år blivit känd för sin lite komfortabla och prisvänliga upplevelse när det gäller enklare MTB-cykling och eRIDE-varianten är inget undantag. Den perfekta kombinationen för dig som vill använda samma cykel för såväl grusväg som enklare stigar samtidigt som du vill kunna rulla till och från jobbet utan problem. En alltiallo-maskin som öppnar upp för all typ av cykling för alla typer av cyklister! Med elassistansen i vevpartiet, istället för i framhjulet, får du en mycket naturlig och mjuk cykelkänsla helt utan ryck, plus att vikten blir bättre centrerad. Med flera sensorer* får du precis den kraft du behöver för stunden. Bosch Power Tube - Lång battertid, lätt att hantera och snyggt integrerat i ramen! Batteriet kan man verkligen lita på. Scott Impact Damper - en skyddande sköld sitter under vevpartiet och skyddar såväl ram som drivenhet mot stenar och annat skadligt som kommer farande. Elsystem i form av Bosch Active Line Plus vilket är både pålitligt och effektivt. Du kan läsa mer HÄR. Om ert hushåll funderar på nya eller fler transportlösningar borde en elcykel vara ett högintressant alternativ till bil eller busskort. Den är snabb, miljövänlig, rolig, ger motion och är både lättskött och kostnadseffektiv (ca. 25 öre/mil). Och ska ni investera, varför inte satsa på en komplett utrustad kvalitetshoj från Scott? En automatisk hjälpmotor ger en härlig känsla av ständig nerförsbacke och passar utmärkt för dig som; tycker att det är lite för långt till jobbet, inte vill komma fram svettig, har mycket backar eller ofta cyklar med tung last. *Systemet har sensorer som mäter kraft, pedalfrekvens och fart, och skickar 1000 signaler i sekunden till 32-bit processorn. Allt för att du ska få en så cykellik upplevelse som möjligt.

Batavus Harlem E-go Dam Mattsvart 48 2021 Elcykel Klassisk

Batavus Harlem E-go Dam Mattsvart 48 2021 Elcykel Klassisk
28 490 kr

Batavus harlem e-go är en elcykel som är lätt och bekväm att underhålla. denna elcykel är smidig och fungerar perfekt för stadscykling. ram, sadelstolpe, nav och ekrar är mattsvarta på denna modell?:

Merida Espresso L 300 Se Eq L/55cm 2021 Elcykel Hybrid

Merida Espresso L 300 Se Eq L/55cm 2021 Elcykel Hybrid
29 999 kr

merida espresso sport 300 är, liksom övriga modeller i espresso-serien, rustad redan från start för att ge sig ut på vägarna. den levereras med alla tillbehör som behövs - stänkskärmar, bra belysning,?:

Batavus Torino Ego Lx Svart 48cm 2021 Elcykel Klassisk

Batavus Torino Ego Lx Svart 48cm 2021 Elcykel Klassisk
20 995 kr

Nya batavus torino lx är en snygg pendlarcykel med lågt insteg perfekt för stadsturer. torino lx är utrustad med en rymlig och stabil korg som rymmer både matkassar och väskor. tack vare styrlåset?:

Batteri Shimano Steps Bt-e6001 504wh Pakethållare

Batteri Shimano Steps Bt-e6001 504wh Pakethållare
7 349 kr

Det större orginalbatteriet till shimano steps - 504wh (36v/14ah), batteri för pakethållare. detta batteri levererar en effekt på 504 wh och är gjort för pakethållaren elcykel. batteriet är kompatibelt?:

Lapierre E-sensium 2 M 2021 Elcykel Hybrid

Lapierre E-sensium 2 M 2021 Elcykel Hybrid
23 995 kr

Att lämna ytterdörren och åka iväg utan att oroa sig för resten har aldrig varit enklare än med esensium 2.2. denna elcykel har utformats för att ge maximal komfort med sin suprême 5 aluminiumram.?:

Batavus Zonar Herr 57cm 2021 Elcykel Hybrid

Batavus Zonar Herr 57cm 2021 Elcykel Hybrid
27 495 kr

Zonar e-go är dynamisk, sportig och passar både i stadsmiljö och terräng. cykeln är ett bra val om du vill kunna använda den till din konditionsträning. den accelererar snabbt vid behov och har?:

Trek District+ 2 L Nautical Navy And Slate

Trek District+ 2 L Nautical Navy And Slate
31 990 kr

Trek District+ 2 Stagger är en riktigt trevlig bekantskap med mycket prestanda och smartness för pengarna. Och är du ute efter en elcykel för din vardagspendling som prio ett, men som även ställer upp på alla andra typer av upptäcktsfärder, så kan vi lova att modellen är perfekt för dig. Som alltid med Treks elcyklar är det en välbyggd modell med hög kvalitet i såväl elmotordrift som själva cykeln. Komplett med snygga pakethållare med belysning både fram och bak. Är utrustad med det pålitliga och pigga Active-elmotorsystem (40 Nm) från marknadsledande Bosch. Där elassistansen sitter i vevpartiet istället för i framhjulet. Fördelen är en mycket naturlig och mjuk cykelkänsla helt utan ryck, plus att vikten blir bättre centrerad. Är mycket fint utrustad med skärmar, godkänt ramlås, belysning, kedjeskydd och pakethållare fram & bak. Extra plus för stabilt dubbelstöd och låsvred för styrlagret så inte framhjulet tippar vid lastning. Har 7 inkapslade Shimanoväxlar. Men för att mista friktionen och öka speeden har den ingen fotbroms. Istället har den kraftfulla hydrauliska skivbromsar. Breda däck från Schwalbe (50mm) ger mycket god komfort och väghållning. Dessutom med reflexsidor och bra punkteringsskydd. På styret sitter en smart färddator, där du ser cykeldata som fart, distans mm., men också batteristatus och du trycker på en knapp för belysningen av/på. I displayen väljer du enkelt, i fyra lägen, hur mycket hjälp av elmotorn du vill ha. Du kan ju t.o.m. stänga av eldriften om du vi cykla vanligt. 300 wh-batteri från Bosch. Upp till 120 km körsträcka per laddning beroende på terräng, kyla och hur mycket assistans man väljer att använda. Batteriet går också att låsa fast batteriet i ramen. Laddningstid är 2,5 timmar, laddare medföljer naturligtvis. Justerbar styrstam hjälper dig att få den sittställning som passar just dig.